De Chips – Students On Stage

Toekomstige leden, vrienden en nieuwe studenten,

Iedereen heeft zonder twijfel enorm genoten van de vakantie. Voor zij die herexamens hadden, zijn die hopelijk goed verlopen! Jammer genoeg zit de vakantie er bijna op. Vrees niet, want vooraleer het nieuwe jaar begint hebben we nog een knaller van een festival te gaan! We starten dit jaar opnieuw met Students On Stage🤩🥳

Ons Praesidium van dit jaar verwelkomt jullie graag aan onze tent op het Sint-Jansplein met geweldige deals voor iedereen. Niet te missen dus! We hopen jullie daar allemaal te zien!

DEALS

🍻 Pintjes: €1
🍷 Rosé: €2
🍹 Sangria: €2
🧃 Frisdrank: 50 cent

We denken ook aan het milieu. Er is namelijk een wisselbeker🥤 te verkrijgen voor slechts €2, die je bij de inwisseling dan ook volledig terugbetaald krijgt.

Dit is ook de perfecte gelegenheid om lid te worden bij De chips! Voor een prijs van amper 5 euro krijg je een lidkaart en een toffe goodiebag👜. Voor de enthousiastelingen onder jullie hebben we een speciale actie: 12 euro voor lidkaart + doop🍻! Alleen te verkrijgen tijdens Students on Stage. Niet te vergeten dat als je in het bezit bent van een Chips lidkaart, je terecht kan bij onze sponsors voor toffe deals en je dus tal van voordelen hebt!

In’t kort:
Wat? De Chips Antwerpen @ Students On Stage💃
Waar? Sint-Jansplein
Wanneer? 26 september van 12u-19u.

Wij kijken er alvast naar uit om jullie te verwelkomen op 26 september! Tot dan!

Ut vivat, crescat et floreat,
De Chips Antwerpen
💛🤍💚 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s