Samenwerking

Waarom samenwerken met De Chips?

Onze studentenvereniging kent een zeer sterke groei de laatste jaren. Ons ledenbestand wordt jaar na jaar aanzienlijk groter wat ook zorgt voor een verhoging van onze naamsbekendheid. Waarom het voor uw onderneming interessant is om een samenwerking aan te gaan? Die informatie vindt u hier.

Ten eerste creëren we, door de populatie kotstudenten in kaart te brengen, een eigen netwerk met een specifieke – en anders moeilijk in zijn geheel benaderbare – doelgroep. Als bedrijf krijgt u toegang tot dit interessant ledenbestand, waardoor u een waardevolle doelgroep op een zeer directe manier kan bereiken.

Naast ons ledenbestand lenen ook onze activiteiten zich uitstekend voor een kennismaking, workshop of informatiesessie die we in onderling overleg met u kunnen uitwerken.
Visibiliteit van de partners op alle activiteiten en drukwerken zorgt voor een duidelijke aanwezigheid in het studentenleven en kan zowel voor de student als voor de partner voor opportuniteiten zorgen.

Door onze samenwerking met de Universiteit Antwerpen, Antwerpen Studentenstad en Unifac vzw beschikt De Chips ook over geschikte platformen om onze partners op een geloofwaardige manier bij een ruime doelgroep te introduceren.
Bovendien krijgen we toegang tot de gebouwen van de UA. Hierdoor beschikken we voor onze activiteiten (kookavond, kotenbeurs, informatiesessies) tot een uitstekende accommodatie.

Ten slotte kunnen we via het weekblad van de overkoepelende studentenvereniging Unifac (wekelijkse oplage van 5.000 stuks+ online-versie) berichten verspreiden over alle acties die we ondernemen.

Uiteraard is het mogelijk onderling bepaalde zaken af te spreken en/of aan te passen. Heeft u vragen i.v.m een eventuele samenwerking? U kan altijd onze PR’s contacteren via onderstaande contactgegevens:

  • Havana Aben
    1. Mail: pr.dechips@gmail.com
    2. Gsm: +32(0)489/64.79.48
  • Kyenta Demol
    1. Mail: pr.dechips@gmail.com
    2. Gsm: +32(0)476/53.66.09